Pansiyonumuz

Pansiyonuz aynı bina içerisinde fakat farklı bölümlerde olmak üzere 100 Kız, 100 Erkek öğrenci toplamda 200 kişiliktir. Pansiyonumuzun zemin katında yemekhane, dinlenme salonları, revir, belletmen odaları ile idari odalar yer almaktadır.

Yemekhanemizde okulumuz aşçısı ve personeli tarafından günde 3 öğün yemek hizmeti verilmektedir. Pansiyonda kalan öğrencilerimiz dışında okulumuz öğrencisi olmak koşuluyla diğer öğrencilerimiz ücreti karşılığında öğle yemeklerini yiyebilmektedir.

Pansiyonumuzda 24 saat süreli belletmen öğretmenlerimiz görev yapmakta ve öğrencilerimize gerekli rehberlik faaliyetlerini yürütmektedirler.

21.11.2020 2321