İrfan Ataseven Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencileri her alanda destekleyerek sorumluluk sahibi, katılımcı, kendisi ve çevresi ile barışık, iletişimi güçlü bireyler olarak yetiştirmek ve yükseköğretime hazırlamak

Misyon: Kendisine, ailesine, toplumuna, ülkesine ve insanlığa faydalı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen, bu amaçla öğrencilerin yeteneklerini ve kişiliklerini ön planda tutan, sınıf ve zümre ayrımı yapmadan eşitlik ve adaleti esas alan, milli ve manevi değerlere bağlı Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş bireyler yetiştiren, çevreye ve öğrencilere güvenilir ve nitelikli bir eğitim ortamı hazırlayan ve öğrencilerini yüksek öğretime hazırlayan okuluz.

Başarılar: Cumhuriyet Konulu Kompozisyon İl İkincisi Satranç Kızlar İl Birinciliği Kızlar Voleybol İl Birinciliği Atatürk ve Gençlik Konulu Kompozisyon Yarışmasında İl Üçüncüsü

Saatler: Ders Başlama Saati : 08:20 Ders Bitiş Saati : 15:45
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil: 1. Yabancı Dil : İngilizce 2. Yabancı Dil : Almanca
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 9.10.11. ve 12. sınıf - Sınavlı / öğrenci almaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: TYT Başarı oranı : %100
Sportif Etkinlikler: Futsal , Voleybol, Hentbol , Masa Tenisi , Badminton , Satranç,Dart
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak Bilim Olimpiyatları , Tubitak 4006 Bilim Fuarları
Proje Çalışmaları: 1 Marka ve 2 Tasarım alınmıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2021-2-PL01-KA210-YOU-000050206 NO'LU EcoLogical 2022 isimli ortağı olduğumuz Erasmus + Ulusal Ajans tarafından projemiz kabul edilmiştir. Polonya, İspanya, italya, Slovakya ile gerçekleştireceğimiz projemiz 1 Mayıs 2022 itibariyle uygulanmaya başlamıştır.2 İdareci ve öğretmenimiz POLONYA'ya proje toplantısına katıldı.4 öğrenci ve 1 öğretmen Polonya ve İspanya'ya 2 hareketlilik gerçekleştirildi. 1 öğretmen 2 öğrenci ile Slovakya hareketliliği gerçekleştirildi.Proje kapanış toplantısı 2 Öğretmen Polonya hareketliliği ile proje sonlandırılmıştır.
Kontenjan Bilgileri: 9.sınıf 90 10.sınıf 91 11.sınıf 96 12.sınıf 146

WEB - https://karamanaol.meb.k12.tr

Adres - Üniversite Mahallesi Şehit Muhammed Yalçın Bulvarı No.4 Merkez KARAMAN

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Üniversite Mahallesi Şehit Muhammed Yalçın Bulvarı No 4 Merkez KARAMAN

Adres - Üniversite Mahallesi Şehit Muhammed Yalçın Bulvarı No.4 Merkez KARAMAN

Ulaşım Otogar (1-6 Nolu Hat) Dolmuşları, Belediye Otobüsü ve Öğrenci servisleri ile Ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 4-5 km.