TYT-AYT İÇİN 50 ADET DENEME YAPILDI

09.06.2023 337

2022-2023   Eğitim öğretim yılının şu son günlerinde,  12. Sınıflarımıza yönelik yaptığımız deneme sınavlarımızı da  tamamlamış bulunmaktayız. Eylül ayından itibaren artarak devam eden deneme sınavlarımız tyt ve ayt olarak toplamda 50 adet deneme sınavına ulaşmıştır. Bu çalışmada başta sınavlarımıza aksatmadan gelen öğrencilerimize, görev alan öğretmenlerimize okulumuza kaynak aktarmada, teknik anlamda  her zaman destek olan Karaman Kitap Dünyası'na,  Genç Kitapevi'ne, Danış Kitap Kırtasiye'ye,Kültür Kitabevi'ne, Anka Kitabevi'ne ve personellerine sonsuz teşekkürü okul idaresi olarak bir borç biliriz. Bu vesileyle, önümüzdeki günlerde üniversite sınavlarına girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

YAPILAN DENEMELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN